Psykoterapi

Psykoterapi går i dybden i din personlige historie. Gennem psykoterapien, kan du få et grundigt kendskab til dig selv, til dine handlinger og opdage nye sider af dig selv.

Hvad fylder hos dig?

Bliver du ved med at hænge fast i samme tankemønstre og bekymringer? Føler du hele tiden, du skal leve op til omverdenens normer? Har du oplevet, at de samme problemstillinger melder sig i dit liv, selvom, du troede det for længst var et overstået kapitel?

Psykoterapi kan give dig en dybere forståelse for dig selv og skabe ro og mening i dit liv. Gennem psykoterapi lærer du dig selv bedre at kende, får en dybere forståelse for dine handlemønstre og reaktioner og får dermed skabt en større balance i dit liv.

Organisk og kropsorienteret psykoterapi tager udgangspunkt i det relationelle, dvs. det der sker i interaktionen mellem mennesker. Anerkendelse, støtte, at høre til og grænser læres f.eks. i relationer. Krop og psyke hænger uløseligt sammen og derfor vil tidligere positive såvel som negative erfaringer lagres i kroppen. Gennem fokus på kropslige reaktioner og samtale, er det muligt at få ubevidste følelser frem i lyset og forløse dem.

Psykoterapi kan hjælpe dig med igennem vanskelige perioder i dit liv, så som:

  • Angst
  • Depression
  • Lavt selvværd
  • Sorg
  • Sygdom
  • Stress
  • Negativt kropsbillede
  • Når livet gør ondt
  • Problemer i parforholdet
  • Problemer i familielivet

Jeg møder dig, som du er

For mig er det vigtigt at møde dig, lige hvor du er og som et ligeværdigt menneske. Jeg er med dig på din personlige rejse, fordi jeg synes, at netop du og din livshistorie er vigtig.

Jeg arbejder kropsligt, dvs. benytter forskellige metoder, som understøtter vores samtale og netop din udvikling, da jeg erfaringsmæssigt har oplevet, at kroppen netop er nøglen til forløsning. Jeg arbejder naturligvis med stor respekt for dine grænser.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Priser

Psykoterapi 1 1/2 time
90 min.
700 kr.
Psykoterapi 1 time
60 min.
500 kr

Vi tilbyder akutbehandling i weekender og helligdage mod et tillæg på 200 kr.

Vi giver 75 kroners rabat på Psykoterapi, manuel terapi og kropsterapi til SU-modtagere og pensionister. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud.

Du betaler efter hver session på MobilePay eller kontant. Ved klippekort betales det fulde beløb efter den første session.

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest dagen før kl. 16.00 – ellers faktureres det fulde beløb (har du klippekort, mistes klippet). Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Vi tager forbehold for løbende prisjusteringer.

Afbud skal ske på sms til 30190024

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Mundvigen Tandklinik
Frederiksborgvej 523,
nord for Roskilde