Kropsterapi til den gravide

For mig har mine fire graviditeter været noget af det mest livsbekræftende, jeg har oplevet. Derfor er det betydningsfuldt for mig at hjælpe dig godt igennem din graviditet.

​Den seneste forskning har vist, at barnets nervesystem påvirkes af moderens under graviditeten, derfor er det vigtigt, at du er afslappet og i balance under din graviditet, så du giver din baby den bedste start på livet.

”Alt hvad en gravid kvinde føler og tænker viderekommunikeres ved hjælp af neurohormoner til hendes ufødte barn med lige så stor sikkerhed som alkohol og nikotin,” citat fra Henrik Dybvad Larsens bog ”Fostrets og fødslens psykologi,” udgivet på eget forlag (Pregnant Press)

Hvad kan kropsterapi til gravide bidrage med:

  • Kropsterapi er en stille stund for dig, hvor du slapper af og giver krop og sjæl ro. Det er et åndehul for både dig og dit ufødte barn.
  • Kropsterapien reducerer stress – lykkehormonet oxytocin øges i kroppen.
  • Den skaber ro og balance gennem graviditet og fødsel.
  • Bækkensmerter lindres.
  • Eventuel væske reduceres gennem drænerende teknik
  • Det er god fødselsforberedelse at give din krop omsorg og kærlighed.

Kombi behandling – Med kroppen som nøgle til sindet.

Det er muligt, at booke en kombineret behandling med både krops- og psykoterapi. Der er mange følelser, der melder sig under en graviditet, derfor kan det være rart at få dem italesat og dermed opnå en større ro også i sindet.

Fysioterapeutisk kropsterapi til den nybagte mor

Består af en afspændende og lindrende massage med udgangspunkt i perioden lige efter fødslen. Der er fokus på forbindelsen mellem din krop og barnet samt efterfødselsreaktioner. Hvis du har fået kejsersnit, vil fokus også være på arvævsbehandling, så bindevævet får bedst muligt flow  efterfølgende.

Kropsterapien vil hjælpe dig med at skabe ro og balance samt styrke dit overskud fysisk og psykisk og genvinde din krop på en ny måde. Har du lyst til at fortælle omkring din fødselsoplevelse, vil jeg gerne høre om den. 

​Rectus diastase

Har du et ønske om det, instruerer jeg gerne i efterfødselstræning, bækkenbund og rectus diastase.

​Du er velkommen til at tage en ledsager med, så der bliver taget hånd om din baby, mens du slapper af.

Book tid hos Tania

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Mundvigen Tandklinik
Frederiksborgvej 523,
nord for Roskilde