Fysioterapeutisk massage

Smertelindrende fysioterapeutisk massage


Smertelindrende fysioterapeutisk massage er ikke som sådan en behandling, men kan være et godt supplement til at afspænde muskler, lindre smerter og aktivere kroppens hvilesystem. Massage fremkalder stoffet oxytocin i kroppen. Oxytocin er et naturligt stof i kroppen også kaldet “kærlighedshormonet”. Det udskilles fra hypofysen og giver følelsen af lykke og velvære


Triggerpunktterapi

Jeg anvender indimellem triggerpunktterapi, som supplemet til massagen, hvis jeg finder et aktivt triggerpunkt.

Efter behandlingen vil du umiddelbart opleve en forløsning, men det er almindeligt med ømhed op til et par dage efter. Husk at drikke en masse vand, da der under behandlingen frigives en masse affaldsstoffer.

Hvad er et Triggerpunkt?

Et triggerpunkt er et område i den tværstribede skeletmuskulatur, der efter et traume, gentagne belastninger uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller stress, forårsager smerter og/eller bevægeindskrænkning. Når muskelspændingen med tryk, gentagne, monotone bevægelser, eller hvis musklen fastholdes i en aktiveret stilling, vil ømheden forværres. Et triggerpunkt har en tendens til at udsende radierende smerter også kaldet refererede smerter/”referred pain” efter et unikt mønster og denne smerte kan reproduceres til bestemte områder i kroppen. Således stammer smerten ikke fra oprindelsesstedet. De udstrålende smerter forveksles ofte med påvirkning af nerver eller nerverødder, men har intet med dette at gøre. Et triggerpunkt fra skulderen kan derfor give smerter i armen hånden eller brystet. 

Selve behandlingen

Jeg indleder altid en ny behandling med en kort anamnese og undersøgelse, hvor vi får afklaret hvad der skal fokuseres på af områder af kroppen. Derpå går behandlingen i gang.
Mit fokus i behandlingen er dig og dine spændinger. Derfor spørger jeg under behandlingen ind til om grebene, eller teknikkerne er tilstrækkelige og om vi kommer nok i dybden. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger førend vi får løsnet helt op, men det aftaler vi fra gang til gang

Har du ondt i ryggen, spændt i nakken eller skuldrene, så tøv ikke med at booke en tid.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Massage

Helkrops-Massage
60 minutter
500
Massage på mindre område
30 Minutter
350

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Algade 28A, 2.sal tv.
4000 Roskilde
(Indgang ad Lille Gråbrødrestræde)

Vi flytter lokaler

Fra d. 1. marts flytter til Frederiksborgvej 523 nord for Roskilde, ved Mundvigen tandklinik