Fysioterapeutisk Kropsterapi

Fysioterapeutisk kropsterapi er en manuel behandling, som både behandler et specifikt problem, men samtidig regulerer og beroliger nervesystemet. Spændinger i kroppen er forbundet med vores følelsesmæssige tilstand.

Ved længerevarende smerter, modgang, traumer eller ved stress, angst og depression mister kroppen helt eller delvist sin evne til berolige sig selv og kroppen befinder sig i en konstant spændingstilstand.

Typiske symptomer på en spændingstilstand kan være:

  • Spændinger i nakke og ryg
  • Smerter
  • Uro
  • kvalme
  • Dårlig søvn
  • Stress
  • Fordøjelsesbesvær
  • Hovedpine/migræne

Gennem kropsterapien, får du behandlet dine smerter, nervesystemet bliver beroliget og du bliver bragt ned i et afspændt og roligt stemningsleje. Kropsterapi hjælper dig med at finde ro i kroppen, så du bedre kan opnå balance, fokus og indre ro.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen starter altid med en indledende samtale og en kort undersøgelse. Jeg spørger ind til sygdomshistorie, smerter eller skader. 

Under selve behandlingen ligger du på briksen i undertøj med et tæppe over dig

Jeg bruger forskellige mobiliseringsteknikker, massagegreb, drænerende greb, fascie-mobilisering (bindevævsteknikker) og pulserende teknikker. Behandlingen kan også indeholde elementer af kraniosakrale teknikker. Behandlingen bliver altid tilpasset til netop dig og dine problemstillinger, så behandlingsformen kan variere.

Efter behandlingen

Efter behandlingen anbefaler jeg, at give kroppen hvile og drikke rigelig væske. Du kan i dagene efter opleve træthed og hyppig vandladning.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Priser

Kropsterapi
60 min.
500 kr.
Kropsterapi til gravide
60 min.
500 kr.
Kropsterapi til den nybagte mor
60 min.
500 kr.

Vi tilbyder akutbehandling i weekender og helligdage mod et tillæg på 200 kr.

Vi giver 20% rabat på manuel terapi og kropsterapi til studerende og pensionister. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud.

Du betaler efter hver session på MobilePay eller kontant.

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest dagen før kl. 16.00 – ellers faktureres det fulde beløb (har du klippekort, mistes klippet). Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Afbud skal ske på sms til 30190024

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Algade 28A, 2.sal tv.
4000 Roskilde
(Indgang ad Lille Gråbrødrestræde)