Coaching

Coaching er for dig, der ønsker forandring eller måske står overfor en svær beslutning. Du oplever måske at sidde fast i dagligdagens trivialiteter, at du ikke lever livet fuldt eller får udnyttet netop dit fulde potentiale.

Gennem coaching bliver du klogere på, hvad du vil og hvad der forhindrer dig i  at opnå det på en ærlig og effektiv måde. Gennem en struktureret  samtale, finder vi i fællesskab frem til dine talenter, dine indre værdier og dine værdimål. Vi tager altid udgangspunkt i det, du vil opnå. Målet kan være klart fra start eller måske ændre sig undervejs i processen. Min opgave er at være med dig og støtte og justere målsætningen, hvis det bliver nødvendigt.

Som mennesker er vi i høj grad defineret af andres overbevisninger om, hvem vi er eller burde være. Hvis vi vælger at stå fast på disse overbevisninger, så er vi og vores muligheder for at udvikle os også tilsvarende fastlåst. Så er det andre/den ydre verden, der bestemmer hvem vi er og definerer vores livssyn. Jeg kan hjælpe dig til at gøre dig fri af indre og ydre forhindringer, så du selv kan definere, hvem du er og hvad du har at byde verden på.

Først når vi tager ejerskab for den vi er, kan egentlig forandring begynde.

Jeg tror på, at du kan udnytte dit fulde potentiale og dermed være den bedste version af dig selv. Jeg vil med glæde hjælpe dig på vej og støtte dig i at tage ansvaret for at skabe din ønskede forandring.  

Coaching egner sig ikke til dybereliggende problemstillinger, der hører sig fortiden til. Ønsker du at gå dybere i din personlige rejse, er du velkommen til at booke en tid hos mig til psykoterapi.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Priser

Coaching
60 min
750 kr.

Vi tilbyder akutbehandling i weekender og helligdage mod et tillæg på 200 kr.

Vi giver 20% rabat på manuel terapi og kropsterapi til studerende og pensionister. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud.

Du betaler efter hver session på MobilePay eller kontant. Ved klippekort betales det fulde beløb efter den første session.

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest dagen før kl. 16.00 – ellers faktureres det fulde beløb (har du klippekort, mistes klippet). Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Afbud skal ske på sms til 30190024

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Algade 28A, 2.sal tv.
4000 Roskilde
(Indgang ad Lille Gråbrødrestræde)